اولین پنل نکستیشن اینوتکس 2022 برگزار شد

اولین پنل نکستیشن اینوتکس 2022 برگزار شد
به گزارش واحد روابط عمومی و برندینگ فناپ، نخستین پنل بخش نکستیشن در یازدهمین رویداد اینوتکس ۲۰۲۲ با محوریت علوم پایه و فناوری برگزار شد. در این نشست، پیامدهای نوظهور فناوری، موج جدید توسعه فناورانه و همچنین نقش نمایشگاه اینوتکس و پارک فناوری پردیس در گسترش فناورهای دیجیتال بررسی شد. در ابتدای این نشست، علی کاشفیپور مشاور فرهنگ و رسانه فناپ و دبیر نکستیشن، ضمن اشاره به آینده دانشبنیانها گفت: «در سالهای گذشته، توجه برنامهها بهسوی آینده دانشبنیان بود و امسال هم در بخش نکستیشن، نگاه به آینده و توجه به انقلاب صنعتی چهارم معطوف است؛ موضوعی که بارها آن را شنیدهایم، اما توجهی جدی به آن نداشتهایم».
وی در ادامه گفت: «در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری در پارک فناوری پردیس قرار است با حضور متخصصان و کارآفرینان، اطلاعات جدیدی درباره دانشبنیانها طرح و تأثیر آنها در زندگی آینده ما بررسی شود».
در ادامه این پنل، مسعود زمانی معاون نوآوری و توسعه اکوسیستم دیجیتال فناپ، بهعنوان سخنران «ایستگاه آینده»، صحبتهایی با موضوع «آینده نزدیک و کمی هم دور» ایراد کرد. وی ضمن اشاره به اینکه باید سبد سرمایهگذاری را متنوع کرد، گفت: «بنگاهها، شرکتها و حتی حکومت نیز برای عدم قطعیتی که در آینده با آن مواجه هستند، شروع به ساخت پورتفو کنند و تنها بر روی یک حوزه متمرکز نشوند؛ چرا که لازم است شرکتها تنوعبخشی بیشتری در سبد خرید نوآوری خود داشته باشند. اگر هم بخواهیم بهعنوان کارآفرین یا سرمایهگذار بر روی استارتآپی کار کنیم، باید بزرگ فکر کنیم، کوچک شروع کنیم و ارزان شکست بخوریم؛ بدین معنی که طراحیمان بهگونهای باشد که اگر ده راه برای رسیدن به هدف وجود دارد، کاری کنیم تا هر چه سریعتر انتخاب کنیم که کدام راه بهتر است». زمانی در ادامه درباره هوش مصنوعی و نقش آن به خصوص در حوزه سلامت، اطلاعات جالب توجهای ارائه داد.
سعید احمدیپویا مشاور ارشد توسعه کسبوکار و فینتک فناپ، نیز درباره سونامی زنجیره بلوکی در انقلاب صنعتی چهارم صحبت کرد. او گفتههای خود را با این مطلب شروع کرد که چهار دهه است که از اینترنت بهعنوان غول چراغ جادوی فناوری همه نوع استفادهای برای رفع نیازهای روزمرهمان میکنیم، تا امروز که اینترنت جزئی جداییناپذیر و غیر قابل حذف از زندگی ما شده است. اما جاهایی با بنبست برخورد میکنیم و به بحران عدم اعتماد میرسیم، و بحث حریم خصوصی مطرح میشود مبنی بر اینکه چگونه باید دادههای خود را حفظ کنیم تا حریم خصوصیمان لطمه نخورد. وی در ادامه درباره پروتکل بیتکوین و شبکه اعتمادسازی مبنی بر ایجاد اعتماد سخن گفت. احمدی پویا درباره سونامی تاثیر زنجیره بلوکی، بر همه چیز از جمله ارزشها، هویت، دارایی، کسبوکار و ... گفت. گفتنی است در صورت نیاز اسلاید ارائهها در لینکدین مسعود زمانی و سعید احمدی پویا قابل دسترس است.
دیدگاه ها
ثبت دیدگاه